INZICHT IN JOUW PERSOONLIJKHEID

EENVOUDIG | SNEL | DOELTREFFEND | BETAALBAAR

WAAROM

Jij kent jezelf het beste, maar welke woorden gebruik je als je over jezelf praat? En snap je dan waar je voorkeuren zitten qua omgang met anderen? En wat dat betekent voor je toekomstige loopbaan? 

Als het antwoord op één van deze vragen “nee” is, lees dan vooral verder! En besef je goed dat het geen schande is, veel situaties die we omschrijven als midlife-crisis en ook burn-out maken slachtoffers onder diegenen die onvoldoende rekening hebben gehouden met hun eigen persoonlijkheid. En dat begint met inzicht en daar blijkt het dan toch vaak aan te ontbreken. 

Met name interesses blijken een vervelende bijwerking te hebben als het aankomt op het negeren van de persoonlijkheid. Hoe vaak roept jouw omgeving dat je iets zou moeten (gaan) doen dat je vooral leuk vindt?

Nou zijn wij de laatsten om te roepen dat je iets moet gaan doen wat je niet leuk vindt, maar ga vooral iets doen wat je leuk vindt én binnen de dynamiek van jouw persoonlijkheid past. En daar komen we nogmaals op het belang om inzicht te hebben of krijgen van jouw persoonlijkheidskenmerken. 

Moeilijk?  Dat lijkt wellicht zo, maar wij helpen je om het makkelijker te maken.